Overvejer du at starte hos os efter sommerferien?
Du kan stadig nå det - Studiestart i august 2020

Overvejer du at starte hos os efter sommerferien? Du kan stadig nå at blive optaget. Ring til vores studiesekretær.
Ring på tlf. 25 15 96 67 (Hele sommeren, hverdage mellem 9-13)
Du kan stadig nå det - Studiestart i august 2020
Ring på telf. 25 15 96 67 (Hele sommeren, hverdage mellem 9-13)
Tlf.: 25 15 96 67 (juli, kl. 9-13) 39 45 27 20 (fra 3. august)

Gentofte Studenterkursus er et mindre uddannelsessted med ca. 270 elever, hvor der er mange muligheder og stor rummelighed.

Vi lægger meget stor vægt på et trygt læringsmiljø, hvor både det faglige og det sociale miljø fungerer side om side.

På Gentofte Studenterkursus har du følgende uddannelsesmuligheder:

STX på 2 år er et meget målrettet og koncentreret fagligt forløb, der grundlæggende ikke adskiller sig fra det 3-årige almene gymnasium.

STX-ASF er en 2-årig STX strakt ud over 3 år for unge med autismespektrumforstyrrelser.

HF på 2 år er tilrettelagt, så du har lidt bedre tid end ved en traditionel tilrettelæggelse, da fagene i vid udstrækning er 1-årige forløb. Herved arbejder du med færre fag ad gangen og har bedre tid til faglig fordybelse.

HF på 3 år er tilrettelagt, så du har god tid til faglig fordybelse og får særlig hjælp til udfordringer i forbindelse med uddannelsen.

På Gentofte Studenterkursus kan vi tilbyde et trygt og udviklende undervisningsmiljø. Til gengæld forventer vi, at du aktivt deltager i undervisningen, og at du udviser tolerance og respekt for den store forskellighed blandt vore elever.

Alle uddannelser er SU-berettiget.

Hør mere om hverdagen på Gentofte Studenterkursus fra eleverne selv.