Overvejer du en 2-årig STX?
Du kan stadig nå det. - Vi har få ledige pladser tilbage på vores 2-årige STX med opstart i august.
Se hvordan du bliver optaget
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Du kan allerede starte til august 2018.

Gentofte Studenterkursus er et mindre uddannelsessted med ca. 250 elever, hvor der er mange muligheder og stor rummelighed.

Vi lægger meget stor vægt på et trygt læringsmiljø, hvor både det faglige og det sociale miljø fungerer side om side, så skolen kan være et optimalt uddannelsessted.

På Gentofte Studenterkursus har du følgende uddannelsesmuligheder:

STX på 2 år er et meget målrettet og koncentreret fagligt forløb, der grundlæggende ikke adskiller sig fra det 3-årige almene gymnasium.

HF på 2 år er tilrettelagt, så du har lidt bedre tid end ved en traditionel tilrettelæggelse, da fagene i vid udstrækning er 1-årige forløb. Herved arbejder du med færre fag ad gangen og har bedre tid til faglig fordybelse.

HF på 3 år er tilrettelagt, så du ikke blot har god tid til faglig fordybelse, men du har også mulighed for tilvalg af ekstra valgfag eller højere niveauer.

På Gentofte Studenterkursus kan vi tilbyde et trygt og udviklende undervisningsmiljø. Til gengæld forventer vi, at du aktivt deltager i undervisningen, og at du udviser tolerance og respekt for den store forskellighed blandt vore elever.

Alle uddannelser er SU-berettiget.

Hør mere om hverdagen på Gentofte Studenterkursus fra eleverne selv.

Interesseret?

Vil du høre mere om Gentofte Studenterkursus?

Tak for din henvendelse

Du vil blive ringet op snarest.

Noget gik galt. Prøv venligst igen.