Overvejer du en 2-årig STX?
Du kan stadig nå det. - Vi har få ledige pladser tilbage på vores 2-årige STX med opstart i august.
Se hvordan du bliver optaget
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Du kan allerede starte til august 2018.

Skolens øverste organ er bestyrelsen, som består af 7 personer (6 eksterne bestyrelsesmedlemmer samt en medarbejderrepræsentant).

Derudover deltager elevrådsformanden i bestyrelsesmøderne og har således indflydelse på den kurs, som bestyrelsen udstikker. Bestyrelsen samarbejder med ledelsen om de mål, der skal være i fokus for at sikre kvaliteten af undervisningen og for at sikre, at dimitterende elever fra Gentofte Studenterkursus til enhver tid kan møde udfordringerne fra det danske samfund og globaliseringen, hvor de skal være parate til at påtage sig en aktiv rolle.

Bestyrelsen består af:

Henrik Ramskov (formand), Per Brun Andersen (næstformand), Ruth Sønderskov Bjerrum, Hans Andresen, Hans Lind, Svend-Erik Pii Sørensen og Karen Horsdal Christensen (medarbejderrepræsentant).

Gentofte Studenterkursus vedtægter, offentliggjort d. 20/8-2012

Resultatløn

Rektor og bestyrelse indgår hvert år en kontrakt om resultatløn. I perioden 2017 var der en resultatlønskontrakt for august -december. I denne perioden blev der udbetalt 72% af den mulige resultatløn.

Rektors resultatløn