Du kan stadig nå det - Studiestart aug/sep 2020

Overvejer du at starte hos os efter sommerferien?
Du kan stadig nå at blive optaget. Ring til vores studiesekretær.
Ring på tlf. 39 45 27 20
ASF-brobygning
Vi afholder virtuel ASF-brobygning 16. december 2020, samt 22.-23. februar 2021. Kontakt os på 3945 2720 eller skriv til Camilla D. Brøndumbo på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret.

Skolens øverste organ er bestyrelsen, som består af 7 personer (6 eksterne bestyrelsesmedlemmer samt en medarbejderrepræsentant).

Derudover deltager elevrådsformanden i bestyrelsesmøderne og har således indflydelse på den kurs, som bestyrelsen udstikker.

Bestyrelsen samarbejder med ledelsen om de mål, der skal være i fokus for at sikre kvaliteten af undervisningen og for at sikre, at elever med en eksamen fra Gentofte Studenterkursus til enhver tid kan møde udfordringerne fra det danske samfund og globaliseringen.

Bestyrelsen består af:

Henrik Ramskov (formand), Per Brun Andersen (næstformand), Ruth Sønderskov Bjerrum, Hans Andresen, Hans Lind, Svend-Erik Pii Sørensen og Karen Horsdal Christensen (medarbejderrepræsentant).

Gentofte Studenterkursus vedtægter, offentliggjort d. 20/8-2012

Resultatløn

Rektor og bestyrelse indgår hvert år en kontrakt om resultatløn.

I 2017 var der en resultatlønskontrakt for perioden august -december.

Se resultatlønskontrakt for 2017.

I denne periode blev der udbetalt 80% af basisrammen og 60% af ekstrarammen, svarende til 72% af den mulige resultatløn.

I 2018 blev der indgået en resultatlønskontrakt for hele året.

Se resultatlønskontrakt for 2018.

I perioden er der udbetalt 92 % af basisrammen og 67 % af basisrammen, svarende til 82% af den mulige resultatløn.

I 2019 er der indgået en resultatlønskontrakt for hele året.

Se resultatlønskontrakt for 2019.

I perioden er der udbetalt 88 % af basisrammen og 75 % af basisrammen, svarende til 83% af den mulige resultatløn.

I 2020 er der indgået en resultatlønskontrakt for hele året.

Se resultatlønskontrakt for 2020.