KONTAKT OS HELE SOMMEREN
Kl. 10-14 på tlf: 25 15 96 67
Du kan ringe til os hele sommeren
Du kan ringe til os hele sommeren på hverdage mellem kl. 10-14. Tlf. 25 15 96 67

Velkommen som censor på Gentofte Studenterkursus.

Her er lidt information omkring eksamenerne, hvis du har flere spørgsmål, så ring på skolens hovednummer 3945 2720 eller skriv til vicerektor Rikke Slivsgaard Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du vi modtage et informationsbrev fra skolen før eksamen med information om eksamensholdene. Du kan få resten af informationerne her.

Gentofte Studenterkursus, Hartmannsvej 22, 2900 Hellerup.

Rejsevejledning

Der er gratis parkering i skolegården. Der er god plads, hvis du kommer før kl. 8.00

Med offentlig transport ligger skolen 1,4 km fra Hellerup station - en rask gåtur på ca. 20 min. Eller du kan tage bus 192 minuttal 03 og 34. Stoppestedet hedder Vingårds Allé.

Eksamenerne starter kl. 08.00, hvis ikke andet fremgår.

Ankomst

Kontoret er i stueetagen, og du bedes melde din ankomst, gerne senest 10 min. før eksamen med navn og hvem du skal være censor for. Eksamen slutter kl. 16.30, normalt før.

Undervisningsbeskrivelse

Eksaminator sender undervisningsbeskrivelse samtidig med spørgsmålene. Hvis du har brug for undervisningsbeskrivelsen før, så skriv til vicerektor Rikke Slivsgaard Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Servering

Der er morgenbrød samt kaffe/te fra kl. ca. 7.45. Eksaminator sørger for at I får vand/kaffe/te med ud i lokalet.

Frokosten serveres normalt mellem 11.15-12.30. Der kan dog være variation alt efter eksamensplanen. Har du særtlige behov i forhold til mad, bedes du på forhånd kontakte sekretær Louise Ramkilde på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Videnskabsteori

Klik her for en undervisningsbeskrivelse over videnskabsteori. Dette er kun interessant for elever fra 2017-reformen.

Autismeklassen (ASF)

Hvis du skal være censor på en af vores ASF-klasser, vil du modtage et særligt brev omkring dette.

IT

Du kan logge på skolens netværk GSKnet. Du får udleveret adgangskoden ved ankomst.