Skolen er lukket indtil videre pga. faren for spredning af Coronavirus.

Vi kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Har du spørgsmål til optagelse kan du kontakte os på 25159667 på hverdage ml. 10-14.
Skolen er lukket indtil videre pga. faren for spredning af Coronavirus.

Undervisningsmiljøvurdering

Undervisningsmiljøvurderingen udføres hvert 3. år. Gentofte Studenterkursus' undervisningsmiljøvurdering fra 2018 kan findes her.

Tidligere evalueringer

Undervisningsmiljøvurdering
Opfølgning på undervisningsmiljøvurdering

Elevtrivselsundersøgelse

Elevtrivselsundersøgelsen udføres årligt. Elevtrivselsundersøgelsen 2019 gennemføres i november og diskuteres efterfølgende med elevrådet.

Arbejdspladsmiljøvurdering og medarbejdertrivselundersøgelse

Vi gennemfører desuden jævnligt arbejdspladsmiljøvurdering og medarbejdertrivselundersøgelse for vores medarbejdere en og har stor fokus på at sikre det psykiske arbejdsmiljø og fysiske rammer. Vi afholder ligeledes hvert år to samtaler om tidsforbrug mellem ledelse og den enkelte lærer. Rektor holder endvidere årlige MUS-samtaler.