Du kan stadig nå det - Studiestart august 2021
I sommerferien kan studievejleder-vikaren træffes alle hverdage 8:30-12:30 på 61487370. Skolens kontor åbner igen 2. august 2021.
Læs mere - og tilmeld dig her

På Gentofte Studenterkursus lægger vi stor vægt på relationen mellem elever og lærere – med det formål at hjælpe den enkelte elev igennem sit uddannelsesforløb.

Hver elev på STX og HF bliver tildelt en klassevejleder, som vil holde et ekstra vågent øje med ”sine” elever, og som reagerer, hvis der er grund til bekymring omkring studieaktivitet, for stort fravær eller trivsel. Om nødvendigt bliver èn af vores studievejledere involveret med det formål at iværksætte èt eller flere tiltag for at hjælpe eleven tilbage på rette spor.

Hvis det er nødvendigt med lidt mere professionel støtte, står vores coach gratis til rådighed. Vi kan ligeledes tilbyde en mentorordning for elever, der har særlige behov.