Informationsaften 2019
Onsdag den 16, januar 2019 afholder vi informationsaften. Alle er velkomne!
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Du kan allerede starte til august 2018.

På Gentofte Studenterkursus lægger vi stor vægt på relationen mellem elever og lærere – med det formål at hjælpe den enkelte elev igennem sit uddannelsesforløb.

Hver elev på både STX og HF bliver tildelt en tutor, dvs en lærer som vil holde et ekstra vågent øje med ”sine” elever, og som reagerer, hvis der er grund til bekymring omkring studieaktivitet, for stort fravær eller trivsel. Om nødvendigt bliver èn af vores studievejledere involveret med det formål at iværksætte èt eller flere tiltag for at hjælpe eleven tilbage på rette spor.

Hvis det er nødvendigt med lidt mere professionel støtte, står vores coach eller psykoterapeut gratis til rådighed. Vi kan ligeledes tilbyde en mentorordning for elever der har særlige behov.