Du kan stadig nå det - Studiestart aug/sep 2020

Overvejer du at starte hos os efter sommerferien?
Du kan stadig nå at blive optaget. Ring til vores studiesekretær.
Ring på tlf. 39 45 27 20
ASF-brobygning
Vi afholder ASF-brobygning 9. og 10. oktober. Kontakt os på 3945 2720 eller skriv til Camilla D. Brøndumbo på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret.

På Gentofte Studenterkursus lægger vi stor vægt på relationen mellem elever og lærere – med det formål at hjælpe den enkelte elev igennem sit uddannelsesforløb.

Hver elev på STX og HF bliver tildelt en klassevejleder, som vil holde et ekstra vågent øje med ”sine” elever, og som reagerer, hvis der er grund til bekymring omkring studieaktivitet, for stort fravær eller trivsel. Om nødvendigt bliver èn af vores studievejledere involveret med det formål at iværksætte èt eller flere tiltag for at hjælpe eleven tilbage på rette spor.

Hvis det er nødvendigt med lidt mere professionel støtte, står vores coach gratis til rådighed. Vi kan ligeledes tilbyde en mentorordning for elever, der har særlige behov.