Du kan stadig nå det - Studiestart aug/sep 2020

Overvejer du at starte hos os efter sommerferien?
Du kan stadig nå at blive optaget. Ring til vores studiesekretær.
Ring på tlf. 39 45 27 20
Du kan stadig nå det - Studiestart aug/sep 2020
Overvejer du at starte hos os efter sommerferien? Du kan stadig nå at blive optaget. Ring til vores studiesekretær.
Ring på tlf. 39 45 27 20

Skolens øverste ledelse er bestyrelsen, som består af 7 personer (6 eksterne bestyrelsesmedlemmer og en medarbejderrepræsentant). Den daglige ledelse er rektor, vicerektor og en pædagogisk leder. Elevrådsformanden deltager på bestyrelsesmøderne og er et bindeled mellem elever og ledelse.

Skolens administration består af rektor, vicerektor, pædagogisk leder, 2 sekretærer, IT-koordinator og pedel.