Dimission 2021
Dimission 26/6 2021. HF-ere kl. 9:30. STX-ere kl. 11. Studenterne mødes et kvarter før foran kontoret.

Skolens øverste ledelse er bestyrelsen, som består af 7 personer (6 eksterne bestyrelsesmedlemmer og en medarbejderrepræsentant). Den daglige ledelse er rektor, vicerektor og en pædagogisk leder. Elevrådsformanden deltager på bestyrelsesmøderne og er et bindeled mellem elever og ledelse.

Skolens administration består af rektor, vicerektor, pædagogisk leder, 2 sekretærer, IT-koordinator og pedel.