KONTAKT OS HELE SOMMEREN
Kl. 10-14 på tlf: 25 15 96 67
Introfest
Vi holder introfest fredag den 6. september 2019. Sæt kryds i kalenderen!

Skolens studie- og ordensregler er udstedt i henhold til Bekendtgørelse om studie- og ordensregler i de gymnasiale uddannelser (Bek. nr. nr 1077 af 13/09/2017) og vejledningen til denne.

Grundlaget for ordensreglerne er, at skolen skal være præget af åbenhed med vægt på ligeværd, tolerance, selvstændighed og hensynsfuldhed. Den enkelte elev og lærer har et medansvar for, at dette kommer til udtryk i hverdagen, så der skabes et godt studiemiljø. Derudover sikrer studie- og ordensreglerne, at undervisningen kan opfylde formålet med uddannelsen til studentereksamen og hf-eksamen. Derfor rummer ordensreglerne bl.a. følgende krav til eleverne for deltagelse i undervisningen:

• Du har mødepligt.
  • Du skal møde velforberedt til timerne og har pligt til at bidrage positivt til undervisningen.
  • Du skal medvirke til, at undervisningen kommer i gang til tiden, og at der er arbejdsro til alle.
  • Du skal aflevere alle opgaver til tiden.
  • Du skal holde dig orienteret om skemaændringer, arrangementer, opgaver, prøver m.m. via Lectio.
  • Du skal angive årsagen til eventuelt fravær på Lectio.
  • Studie og ordensregler

Fravær

På Gentofte Studenterkursus tager vi elevers fravær meget alvorligt og arbejder løbende med at nedsætte fraværet og fastholde elever. Derfor er skolens fravær faldende. Skolen har en del elever med funktionsnedsættelser eller lange sygdomsforløb, så fraværsprocenterne dækker over store variationer.

Målet er, at fraværet i 2018/2019 er på 17,5%, mens fraværet i 2020/2021 skal være på 15%.

Fravær i skoleåret 2017/2018:

2017-2018 Fravær Skriftligt fravær
  18,6% 22,2%