Du kan stadig nå det - Studiestart aug/sep 2020

Overvejer du at starte hos os efter sommerferien?
Du kan stadig nå at blive optaget. Ring til vores studiesekretær.
Ring på tlf. 39 45 27 20
ASF-brobygning
Vi afholder ASF-brobygning 9. og 10. oktober. Kontakt os på 3945 2720 eller skriv til Camilla D. Brøndumbo på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret.

Gentofte StudenterKursus er en privat, selvejende institution, som blev grundlagt i 1964.

Det er skolens mål at give enhver, der vil arbejde for det, mulighed for at tage en gymnasial uddannelse – også selvom man ikke umiddelbart passer ind i de traditionelle ungdomsuddannelser. Skolens værdier er baseret på åbenhed, tolerance, ligeværd og respekt for hinanden.

Disse værdier præger vores hverdag på skolen, og alle er forpligtet til at overholde dem. Vi ønsker at skabe et trygt læringsmiljø, der bygger på gensidig tillid, hvor alle får mulighed for at udvikle sig fagligt, socialt og som menneske. I hverdagen lægger vi stor vægt på, at vores elever bliver set og hørt. Gentofte Studenterkursus udbyder både STX og HF.