Informationsaften 2019
Onsdag den 16, januar 2019 afholder vi informationsaften. Alle er velkomne!
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Du kan allerede starte til august 2018.

Gentofte StudenterKursus er en privat, selvejende institution, som blev grundlagt i 1964.

Det er skolens mål at give enhver, der vil arbejde for det, mulighed for at tage en gymnasial uddannelse – også selvom man ikke umiddelbart passer ind i de traditionelle ungdomsuddannelser. Skolens værdier er baseret på åbenhed, tolerance, ligeværd og respekt for hinanden.

Dette er værdier, der præger vores hverdag på skolen, og som alle er forpligtet til at overholde. Vi ønsker at skabe et trygt læringsmiljø, der bygger på gensidig tillid, hvor alle får mulighed for at udvikle sig fagligt, socialt og som menneske. Vi lægger i hverdagen stor vægt på, at vores elever bliver set og hørt. Gentofte Studenterkursus udbyder både studentereksamen og hf-eksamen.