Du kan stadig nå det - Studiestart aug/sep 2020

Overvejer du at starte hos os efter sommerferien?
Du kan stadig nå at blive optaget. Ring til vores studiesekretær.
Ring på tlf. 39 45 27 20
Ny elev1
ASF-brobygning
Vi afholder ASF-brobygning 9. og 10. oktober. Kontakt os på 3945 2720 eller skriv til Camilla D. Brøndumbo på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret.
Læs mere her
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os. Tlf.: 39 45 27 20 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

Skolen har en IT-koordinator med kontor på administrationsgangen, hvor du altid er velkommen, hvis du har problemer med skolens IT. Når du begynder din uddannelse, får du et Uni-login, som du skal bruge i resten af din uddannelse til blandt andet at komme på internettet, printe, kopiere og til at logge dig på netprøver.dk, når du er til eksamen.

Du får også et login til Lectio, der er vores intranet, hvor du kan se dit skema, fravær, lektier og beskeder om, hvad der foregår på skolen.

Så længe du er elev på GSK har du blandt andet gratis adgang til Microsoft Office 365. Du kan læse mere om Software på GSK her.

Ved begyndelsen af din uddannelse får du ligeledes en IT-manuel, en slags pixi-bog, hvor alt, som du har brug for at vide om skolens IT, er nedskrevet. Den udleveres af din klasselærer. Du finder også pixibogen her på vores hjemmeside under vejledninger.

Når du går på GSK, forventer vi, at du bruger din egen computer i undervisningen og til eksamen.

Det er dit ansvar at holde din computer opdateret og funktionsdygtig.

Skolen forventer, at du følger de anvisninger, vi kommer med i forhold til installation af skolens printere og andre former for software, som du skal bruge for at kunne følge undervisningen.

IT-koordinator
Mark Andersen
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Træffes bedst mellem kl. 9:00-13:00