Du kan stadig nå det - Studiestart aug/sep 2020

Overvejer du at starte hos os efter sommerferien?
Du kan stadig nå at blive optaget. Ring til vores studiesekretær.
Ring på tlf. 39 45 27 20

HF på 2 år

Ny elev1
ASF-brobygning
Vi afholder ASF-brobygning 9. og 10. oktober, og virtuel brobygning 16. december. Kontakt os på 3945 2720 eller skriv til Camilla D. Brøndumbo på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret.
Læs mere her
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os. Tlf.: 39 45 27 20 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

På Gentofte Studenterkursus vil vi gøre alt for at du får en god HF-uddannelse, så du kan komme videre og få dit yndlingsjob.

Hvordan gør vi det?

Gentofte Studenterkursus er en lille skole med ca. 270 elever, derfor foregår din læring i mindre klasser, hvor du altid bliver set og hørt, og der er altid plads til forskellighed og respekt for hinanden. Det er grundværdier, vi sætter højt. En HF-uddannelse på Gentofte Studenterkursus er derfor dit sikre valg for god læring og et trygt studiemiljø!

Hør mere om hverdagen på Gentofte Studenterkursus fra eleverne selv.

HF klæder dig på til en mellemlang uddannelse som f.eks. fysioterapeut, sygeplejerske, pædagog, lærer eller radiograf. Hvis du udover de to år også tager den udvidede HF på et halvt år, kan du også søge ind på en lang videregående uddannelse som f.eks. universitetet.

 

Ansøg om studiestart aug/sep 2020

 

Vi tilbyder to spændende fagpakker: Samfundsfag B og mediefag C samt Biologi B og psykologi c.

Fagpakken Biologi B og psykologi C

I fagpakken med biologi B og psykologi C arbejder vi tværfagligt med oplagte emner som stress, depression, sundhed, udviklings- og evolutionspsykologi.  

Biologi hjælper dig til at få en dybere forståelse for mennesket. Derfor skal du bl.a. have styr på hormoners påvirkning af kroppen. Og på hvordan kroppens stofskifte og nervesystem virker.

I faget psykologi bliver du klogere på, hvorfor mennesker tænker og opfører sig, som de gør. Du lærer at forstå mennesker og også dig selv. Både psykologisk, biologisk og som individer i et større samfund. Du undersøger, hvordan arv, miljø og kultur påvirker menneskers adfærd, personlighed og identitet. Du arbejder f.eks. med udviklingspsykologi, og hvordan mennesket påvirkes af andre.

Fagpakken Samfundsfag B og mediefag C

I fagpakken med samfundsfag B og mediefag C kommer du til at beskæftige dig med aktuelle problemstillinger i verden og syn på samfundet.

I samfundsfag skal du undersøge hvilke politiske og sociologiske konsekvenser, de valgte problemstillinger kan have for både det enkelte menneske, større grupper af mennesker og samfundet som helhed. 

I mediefag ser du bl.a. på, hvordan verden og dens problemstillinger fremstilles gennem film og tv, og på hvordan medierne er med til at forme vores holdninger og opfattelser af verden. Desuden skal du selv være med til at lave film.

Du kan se vores studieretningshæfte her.

Har du flere spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte en studievejleder.

I løbet af de to år kommer du til at have følgende fag:

Billedet viser opbygningen af den 2-årige HF, med angivelse af hvilke fag du skal følge på henholdsvis 1. og 2. år, for uddybelse kontakt skolen

 

Ansøg om studiestart aug/sep 2020

 

	

Spørgsmål og svar

Hvorfor tage en HF på 2 år på Gentofte Studenterkursus?
Gentofte Studenterkursus er en lille skole med ca. 270 elever. Du bliver derfor både set og hørt, og du tager din HF-eksamen i et trygt miljø.
Hvor meget koster det at gå på Gentofte Studenterkursus?
Skolen er en privatskole og opkræver skolepenge. Skolepengene reguleres efter pristallet. De månedlige skolepenge er afhængige af din SU.
I skoleåret 2019-2020:
SU pr mdr: HF (2 år)
Mere end 1600 kr. 410 kr.
Mindre end 1600 kr. 740 kr.
Hvordan søger jeg?
Du kan blive optaget på HF, hvis du har en 9. eller 10. klasse grundskoleeksamen. Normalt skal du inden optagelsen til en samtale med en studievejleder. Læs mere om tilmelding.

Hvorfor GSK?

En ny start
Bliv motiveret
Tryg faglighed
Rummelighed

En ny start

På Gentofte Studenterkursus arbejder vi for, at vores elever får færdiggjort deres uddannelse. Vi ved, at det kan være grænseoverskridende at starte på en ny skole. Især hvis der har været hårde bump på vejen, eller det er længe siden man sidst har studeret. Derfor har vi en række tilbud, der sikrer, at du kommer trygt igennem.

Bliv motiveret

Motivation er nøgleordet, hvis du skal gennemføre en ungdomsuddannelse. Derfor giver vi dig mulighed for at deltage i en række fællesarrangementer, ekskursioner og studierejser. Vi har også et elevråd, der sørger for, at elevernes stemme altid bliver hørt.

Tryg faglighed

Hos os tager vi hånd om hinanden i et trygt og fagligt miljø. Med mulighed for personlig tutorording, coaching og psykoterapeut samt lektiecafé, eksamenstræning og målrettet undervisning sikre vi os, at du få færdiggjort din uddannelse.

Rummelighed

Vi er stolte af, at have et bedt udsnit af elevtyper. Nogen kommer direkte fra grundskolen, andre har arbejdet nogle år. En del har været igennem andre uddannelsesforløb, som de enten har afsluttet eller afbrudt. Fælles for vores elever er, at de vil gennemføre en ungdomsuddannelse.
19,7 år
Er alderen på den gennemsnitlige elev
50/50
Vi er nogenlunde lige mange drenge og piger.
25
Elever i den gennemsnitlige klasse

Interesseret?

Tak for din henvendelse

Du vil blive ringet op snarest.

Noget gik galt. Prøv venligst igen.