Du kan stadig nå det - Studiestart aug/sep 2020

Overvejer du at starte hos os efter sommerferien?
Du kan stadig nå at blive optaget. Ring til vores studiesekretær.
Ring på tlf. 39 45 27 20

2-årig stx

Ny elev1
ASF-brobygning
Vi afholder ASF-brobygning 9. og 10. oktober. Kontakt os på 3945 2720 eller skriv til Camilla D. Brøndumbo på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret.
Læs mere her
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os. Tlf.: 39 45 27 20 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

STX-Business (En fuld STX på 2 år kombineret med business-fag)

For dig, der vil kombinere en STX med HHX-fag, så dine kvalifikationer og muligheder for at læse videre bliver større. Studieretningen er Engelsk A og Samfundsfag A, som kombineres med erhvervsøkonomi og markedskommunikation. Du skal derudover vælge mellem Innovation C og Erhvervsjura C. Begge år er der Business-timer, hvor du får et nyt perspektiv på erhvervslivet og møder folk med erfaring derfra. 

Du får det bedste af flere verdener: 
- En rigtig STX på et målrettet 2-årigt forløb
- Den røde hue, samme faglighed, kompetencer og muligheder som en 3-årig STX
- HHX-fag og Business-timer kombineret med STX studieretningen: Engelsk A & Samfundsfag A
- Et trygt og hyggeligt studiemiljø med færre elever pr. klasse
- En SU-berettiget uddannelse

 

Ansøg om studiestart aug/sep 2020

 

Mere om STX-Business på Gentofte Studenterkursus

Du får den bedste af to verdener: En rigtig STX med engelsk og samfundsfag i studieretningen. Samtidig får du fag som erhvervsøkonomi, markedskommunikation samt enten innovation eller erhvervsjura.

Hver anden uge er der Business-timer, hvor du vil møde folk fra erhvervslivet, iværksættere eller andre med viden om Business-verdenen. Business-timerne er inddelt i temaer som Human Ressources, Internationalt arbejde, Iværksætteri og Grøn omstilling. I de forskellige forløb får du virkeligheden ind i klasselokalet, du får indblik i coaching, hører om arbejdsrelateret stress, lærer at skrive en god, kvalificeret ansøgning, kommer på virksomhedsbesøg og meget, meget mere.

Hør mere om hverdagen på Gentofte Studenterkursus i video-interviews fra eleverne selv.

Med en STX-Business får du en stærk baggrund i samfundsforhold og business med muligheder for at udvikle dit engelsk skriftligt og mundtligt

STX-Business giver dig adgang til langt de fleste uddannelser på CBS. Men du kan stadig vælge en helt anden vej, for du har også en helt almindelig STX.

Afsætning og markedskommunikation er obligatoriske fag, mens du skal vælge mellem enten erhvervsjura eller innovation som valgfag

 

Hvordan kan det hele lade sig gøre på kun to år?

2-årig STX er en mulighed, der har eksisteret i mange år. Det kan lade sig gøre, fordi du har lidt færre fag end i det almindelige gymnasium. Det er et målrettet forløb med adgang til de samme videregående uddannelser som en 3-årig STX eller HHX. Der skal være gået et år efter 9.klasse, før du kan blive optaget på en 2-årig STX.

Du kan se vores andre studieretningshæfter her.

Har du flere spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte en studievejleder.

I løbet af de to år kommer du til at have følgende fag:

NB Oversigten er under revision idet Afsætning B erstattes af erhvervsøkonomi og religion!

 

Billedet viser opbygningen af STX-Business, med angivelse af hvilke fag du skal følge på henholdsvis 1. og 2. år. For uddybelse kontakt skolen

 

Ansøg om studiestart aug/sep 2020

 

	

Interesseret?

Tak for din henvendelse

Du vil blive ringet op snarest.

Noget gik galt. Prøv venligst igen.