Bliv færdig-pakken

Ny elev1
Søg om optagelse
Læs mere
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os. Tlf.: 39 45 27 20 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

Er du droppet ud af gymnasiet efter 2.g?

Der er mange grunde til at være droppet ud af gymnasiet. Måske er du startet på et forkert tidspunkt, eller måske er der sket noget i dit liv, der har gjort det for svært for dig at fortsætte?

 

Ansøg om studiestart august 2021

 

Uanset hvad dine grunde er for at være droppet ud, er det ikke for sent at færdiggøre din STX. 

Bliv-færdig-pakken er en mulighed for dig, der gerne vil gøre din STX færdig på et år. Du vil møde andre unge, der er i samme situation som dig, og du vil kunne stå sammen med dem med den røde hue til næste sommer. Vælger du Bliv-færdig-pakken vil du enten komme til at gå sammen med de elever, der allerede er startet her, eller du vil blive sat sammen med andre i en særlig Bliv-færdig-klasse. 

Der er mulighed for at overføre merit fra din tidligere ungdomsuddannelse. Du starter altså ikke forfra, men følger undervisningen i de fag, du mangler. Selvom du ikke starter forfra, vil Bliv-færdig-pakken på Gentofte Studenterkursus komme til at føles som en frisk start.

Ønsker du at tage vores Bliv-færdig-pakke og færdiggøre din STX på kun ét år, skal du kontakte os. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit navn og telefonnummer, så vil du blive kontaktet af en vores studievejledere.

Hør mere om hverdagen på Gentofte Studenterkursus fra eleverne selv.

	

Hvorfor GSK?

En ny start
Bliv motiveret
Tryg faglighed
Rummelighed

En ny start

På Gentofte Studenterkursus arbejder vi for, at vores elever får færdiggjort deres uddannelse. Vi ved, at det kan være grænseoverskridende at starte på en ny skole. Især hvis der har været hårde bump på vejen, eller det er længe siden man sidst har studeret. Derfor har vi en række tilbud, der sikrer, at du kommer trygt igennem.

Bliv motiveret

Motivation er nøgleordet, hvis du skal gennemføre en ungdomsuddannelse. Derfor giver vi dig mulighed for at deltage i en række fællesarrangementer, ekskursioner og studierejser. Vi har også et elevråd, der sørger for, at elevernes stemme altid bliver hørt.

Tryg faglighed

Hos os tager vi hånd om hinanden i et trygt og fagligt miljø. Med mulighed for personlig tutorording, coaching og psykoterapeut samt lektiecafé, eksamenstræning og målrettet undervisning sikre vi os, at du få færdiggjort din uddannelse.

Rummelighed

Vi er stolte af, at have et bedt udsnit af elevtyper. Nogen kommer direkte fra grundskolen, andre har arbejdet nogle år. En del har været igennem andre uddannelsesforløb, som de enten har afsluttet eller afbrudt. Fælles for vores elever er, at de vil gennemføre en ungdomsuddannelse.