Du kan stadig nå det - Studiestart aug/sep 2020

Overvejer du at starte hos os efter sommerferien?
Du kan stadig nå at blive optaget. Ring til vores studiesekretær.
Ring på tlf. 39 45 27 20
Ny elev1
ASF-brobygning
Vi afholder virtuel ASF-brobygning 16. december 2020, samt 22.-23. februar 2021. Kontakt os på 3945 2720 eller skriv til Camilla D. Brøndumbo på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du er interesseret.
Læs mere her
Nyt1
Droppet ud af gymnasiet?
Hos os kan du færdiggøre din STX på ét eller to år. Du kan få studenterhuen samme år som dine venner og blive klar til din drømmeuddannelse. OBS: Vi optager elever løbende.
Tag testen her
Kontakt1
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os. Tlf.: 39 45 27 20 E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kontaktinformation

Efter et meget anderledes forår er nødundervisningen aflyst, og tingene ligner lidt mere sig selv nu. Vi skal stadig passe på og forsøge at holde 1 meters afstand, når det er muligt (2 meter hvis vi råber eller synger). Der vil være håndsprit på udvalgte steder og i alle lokaler.

Salget fra kantinen er åbent, men man skal ikke sidde der og spise. Det kan man gøre i klasselokalerne eller udenfor. Der vil bliver afmærket, hvordan man skal bevæge sig rundt i kantinen.

Man bestemmer selv, om man vil bruge mundbind, men hvis man har en fælles ekskursion skal der bruges mundbind i offentlig transport. Skolen betaler hvis det er en del af en tur.

Introforløb og arrangementer bliver desværre ikke som det plejer. I vil få mere information. Aktivitetsdagen 4/9 2020 afholdes klassevist.

Foreløbigt forventer vi at studieturene gennemføres som planlagt, men vi holder øje med situationen og følger de retningslinjer der kommer.

Skolens instruks om håndtering af smitte med Coronavirus kan du finde her.

Undervisningsministeriets information om COVID-19 kan findes her.